sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Salainen Jouluystävä 2018

Salainen Jouluystävä on perinne, joka on jatkunut jo vuosia. Alunperin se oli Joulureki-blogin kirjoittajien  järjestämä ja heidän lopetettuaan Kohti Joulua -blogin Karo otti sen haltuunsa vuosiksi 2014-2017. Nyt on kuitenkin Karo päättänyt lopettaa ja sehän tarkoittaa ensiajattelulla sitä, että Salainen Joulystävä on historiaa. 

No, ehkei sittenkään. Kun kuulin Karon lopettavan, pistin välittömästi hänelle viestiä ja kyselin lupaa jatkaa perinnettä. Ja lupahan sieltä tuli. 

Salainen Jouluystävä siis JATKUU 
jos vain te rakkaat lukijat olette halukkaita osallistumaan. 

Toivonkin, että ilmaiset kommenttikenttään jos sinulla olisi alustavaa innostusta lähteä mukaan Salaisen Jouluystävän vuoden 2018 kierrokselle. 

Jos innokkaita löytyy, laitan ilmoittautumisen sääntöineen pystyyn mahdollisimman pian vielä tulevan viikon aikana. Lyhyesti: Mikä on Salainen Jouluystävä?

Kierroksen järjestäjä arpoo jokaiselle parin, jolle lähetetään tiettyjen aikarajojen puitteissa kaksi (2) jouluista pakettia ilman, että vastaanottaja tietää kuka paketit lähettää. Vasta viimeisessä eli toisessa paketissa paljastetaan oma "henkilöllisyys". Jokainen kierrokseen osallistuva siis lähettää ja saa kaksi (2) pakettia. 

8 kommenttia:

 1. Ilman muuta olen valmis jatkamaan perinnettä osallistumalla SJY:ään! 🎅🏻🎄⭐️👍

  VastaaPoista
 2. Mukana tänä vuonna jälleen❤️Viime joulu oli ainut joka jäi väliin.

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti mukana! Meinas jo itku päästä ku joka vuotuinen joulunodotus meinas loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, että tämä perinne on myös sinulle näin tärkeä! ♥

   Poista
 4. mua niin harmittaa ku en tiennyt että jatkuu, en Kohti joulua blogista mitään käsitystä saanu et olisis isirtynyt..voi kuinka harmittaa llut mukana 2012 lähtien... ehkä ensi vuonna sitten....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi. Tämä lähti tosiaan täysin omasta aloitteestani, että alan rinkiä pitää tänä vuonna ja sitä täällä omassa blogissani vain mainostelin. Ehkä innostun ensi vuonnakin ja silloin huomaat ilmoittautua mukaan :)

   Poista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: