torstai 4. joulukuuta 2014

Joulua kotiin

Tänään vietän ansaitusti vapaapäivää. Olen oikeastaan koko alkuviikon odottanut tätä päivää, jotta pääsisin laittamaan joulua kotiin oikein ajan kanssa. Ja tänään olen aamusta asti puuhastellut niin sanottujen isojen pintojen parissa :D Toisin sanoen olen vaihtanut verhoja, pöytäliinoja, päiväpeiton ja sen sellaista sekä totta kai pyyhkinyt pölyt ja imuroinut. Huomenna on toinen vapaapäivä ja silloin (ellen vielä tänäiltana innostu) alan ottaa joulukoristeita ja sen sellaisia esille. 

Tässä kuitenkin kuvaa tämänhetkisestä jouluun valmistautuvasta kodista. 


Olohuoneeseen pääsi Ikeasta ostetut ihanat lumipalloverhot, joista valo kauniisti sihtaa läpi. Tänä jouluna meillä muutenkin on olohuoneessa pelkkiä valoverhoja 4 kpl, ei mitään raskaita kuten viime jouluna. Vuoroin kevyempää :D


Kirpputorilta löytynyt jouluhiiri on jo päässyt vitriinin päälle katselemaan joulutohinaa. Nyt toivotaan vaan, että se saa olla rauhassa meidän kissaherralta :D


Pikkujouluvaihdossa saatu ihana puinen kyltti pääsi vitriinin nuppiin roikkumaan. Se on ihana väripilkku muuten kovin valkoharmaapainotteisessa olohuoneessamme. 


Tonttutuikut pääsivät myös jo esille. 


Keittiössä verhoina samat kuin viimejoulunakin: itse ompelemat tontut koivussa -verhot. Ja koska meille ei oikein saa kynttelikköjä näkyville, ostin kynttelikön virkaa tekemään jalallisen valotähden Ikeasta. 


Tämä ihana kuusikynttilä löytyi viikonloppuna Suurilta joulumarkkinoilta. Mahdanko raaskia polttaa sitä? :DMakuuhuoneessa taitaa olla eniten punaista kun vaihdoin päiväpeiton. Cellbesiltä ostin myös nuo ihanat verhot. Eivät ne varsinaisesti ole jouluverhot, mutta sopivat mielestäni hyvin tähän aikaan. Eteisessä on harmaata. Harmaa on nyt tullut uutuutena meidän kotiin ja pidän siitä kovasti. Lisäksi nämä ovat muovimatot, mikä on lähes välttämätöntä Minnin takia vielä toistaiseksi. 


Ihania jouluvalmisteluja kaikille! Minusta tämä ainakin on ihan parhautta! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: