keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kotimme joulutekstiilit

Nyt on suurimmat joulutekstiilit joka huoneessa paikoillaan. Punavoittoisella mennään tänäkin vuonna. Kun blogini nimi muuttuu joksikin muuksi, (esim. Tule Joulu Sininen...) olen kyllästynyt punaiseen. Ja se ei tule luultavasti koskaan tapahtumaan. (:


Makuuhuoneeseen hankin joulua varten maton ja päiväpeiton Ikeasta sekä verhot ja sängyn päällä olevien tyynyjen päälliset Hobbyhallista. Valkoiset ryijymatot ovat vanhat, mutta kuuluvat olennaisesti jouluun sekä talveen. Nämä eivät ole joulutekstiilejä, mutta ehdoton osa jouluista sisustusta. Selectiltä ostin ikkunaan kiinnitettäviä lumihiutaleita, joiden pitäisi kerätä itseensä päivän valoa ja hohtaa sitten pimeässä. En varsinaisesti usko niiden toimivuuteen, mutta pidän niistä ihan tuollaisinaankin. 


Meillä kävi eilen kivoja vieraita, jotka toivat tullessaan jouluisia tuliaisia. ♥
Ensimmäinen tämän joulun joulutähti. 


Keittiöön vaihdoin jo viimevuonna ompelemani tonttuverhot. Kokeilin myös kirppikseltä löytämääni pitsikappaa ja ihan hyvin se minusta tonttuverhojen kanssa sopii.  Vielä pitäisi vaihtaa patakintaat joulusellaisiin. (:


Kyllästyin myös siivoamaan lasipöytäämme ja päätinkin, että tämän joulun menen sieltä missä aita on matalin. Hankin siis helppohoitoisen ja ennen kaikkea kauniin pöytäliinan. Väri on luonnossa hieman tummempi.


Olohuoneessa on ennen viimejouluna kirppikseltä löytämäni suuri ryijymatto sekä Hobbyhallista tilaamani samettiverhot. Väri on todellisuudessa tummempi. 


Tähän tekstiilikokonaisuuteen lisäilen pikkuhiljaa vielä niitä pieniä jouluisia juttuja ja sitten alkaa jouluinen sisustus kutakuinkin olla valmis. (: 

2 kommenttia:

  1. ihanan jouluinen tunnelma teillä siellä jo :) ihan tuli vimma pistää itekkin huomenna paikat kuntoon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, piristää kyllä kummasti kun vaihtaa tekstiilejä. (:

      Poista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: