keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 18. luukku

Tästä luukusta aukeaa ajatuksia omista lahjatoiveistani, joita en ole vielä tässä blogissa julkaissut. Syy on kaikessa yksinkertaisuudessaan siinä, etten tiedä mitä toivoisin. Mieheltä tiedän saavani laukun, josta olen haaveillut, mutta oikeastaan mitään en ole osannut toivoa. Ainoa toiveeni on oikeastaan se, että saan apua autokouluni rahoittamiseen tiukkoina hetkinä. Aloitin autokoulun nyt joulukuussa ja maksu jakaantuu viiteen erään. Lisäksi on vielä niitä maksuja, jotka menee milloin minnekin: poliisilaitokselle, katsastuskonttoriin... 

Toinen toiveeni on kaikkea muuta kuin materialistinen: toivon, että vietämme joulua kummitätini luona ihan koko perheen voimin, mikä tarkoittaa sitä, että myös isovanhempani ovat siellä. Kaikki riippuu huomisesta... Kenties kirjoittelen asiasta uudestaan kun uutta tietoa saan. 

Tämän vuoden lahjatoiveet ovat siis melko olemattomat. Ei mitään konkreettista. Toisaalta en välttämättä tarvitse mitään, joten turha on turhaa pyytää (: 


Jotenkin tuntuu, että mitä "vanhemmaksi" tulee, sitä vaikeampi on enää keksiä ja pyytää lahjoja. Toisaalta perheen kesken olemme sopineet, että mitään turhaa ei osteta - vain jos tietää toisen sitä tahtovan tai löytää jotain todella oivallista toisen huomioon ottaen. (:

Tämän illan biisi on seuraava: 


Eniten kyllä tykkään Tarvo Laakson versiosta. Sitä ei löydy YouTubesta, mutta esim. Spotifysta löytyy. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: