tiistai 19. marraskuuta 2013

Sinänsä en ole pahoillani, että Tiimari lopettaa toimintansa...

Kävin tänään pikapikaa Tiimarissa ennen kuin tapasin ystäväni kaupungissa. Yhä uudestaan voin sanoa pettyväni kun astun Tiimarin ovesta sisään. Vuosi vuoden jälkeen tarjonta on käynyt surkeammaksi - vai pitäisikö sanoa minun makuuni sopimattomaksi. Jotenkin en vain enää innostu Tiimarin tuotteista samalla tavalla kuin joskus vuosia sitten. Ja joulutuotteista ei ehkä kannata edes mainita.... Aina vain surkeammaksi menee. Siksipä mukaani ei lähtenytkään muuta kuin kolme pöytäkynttilää -50% alennuksesta ja vähän muuta pientä - tekstitarroja, pyykkipoikia ja liimarullia. Paras ostos oli varmaan nuo huopaoravat, jotka löytävät paikkansa osasta tämän vuoden joulukortteja. 


Tigerista lähdin alunperin hakemaan kosketusnäytön käyttöön suunniteltuja sormikkaita, mutta mukaan tarttui myös pakettiruusukkeita. 


Lauantaina on tiedossa joulushoppailua vähän pitemmän kaavan mukaan kun teemme ystäväni kanssa tällit joulukadun avajaisten ja joulutorin merkeissä. (: Tuskin maltan odottaa. 

2 kommenttia:

  1. Kyllä minustakin Tiimarin valikoima on huonontunut. Ei mahda minkään tai sit itse on kasvanut ulos Tiimarin tuotteista.

    VastaaPoista
  2. Joo, samaa mieltä. Siksi olekin siellä viime vuosina asioinut todella ähän. Aikaisemmin oli selviö, että Tiimarista haettiin paperitavarat, joulukoristeet, askartelutarvikkeet. Mitä laatutavaralle tapahtui?!

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: