perjantai 21. joulukuuta 2012

Lahjat paketissa!


Tässä on tämän vuoden lahjasaldo muutamaa lahjaa lukuunottamatta. Väriteemana punainen polkadots, hopea ja säväys mustaa. Yleensä en ole näin suuria paketteja joutunut tekemään, mutta tänä vuonna jokaiselle parhaalle ystävälle löytyi jotain erityistä ja kaikki ne sattuivat olemaan vähän suuremman kokoisia. Pakettien sisältä löytyy muun muassa suuri Harry Potter -kirja (elokuvien kulissien takaa yms.), muffinssitarjotin, erikoissuklaarasia ja herätyskello minimuodossa. 


Jokaisella ystävälle lähtee myös lumiukkosoppaa, joka tuntuu olleen trendi myös muissa joulublogeissa. 


Sukulaisille olen valmistanut itse jalkakylpysuolaa, jossa on eukalyptuksen tuoksuisia aromaattisia tippoja. Äidille lähtee lisäksi Ifolorin lahjakortti - hän kun tykkää sieltä kirjoja yms. paljon tilailla. Miehen siskolle ostimme mörköboksin, jonka täytimme karkilla ja oheen laitoimme Sokos-lahjakortin.

2 kommenttia:

  1. Minkälaisella ohjeella sä teit tuota jalkakylpysuolaa? Kun netissä on niin monta erilaista ja sitten tosi moni kirjoitti, että jos tekee niin tai näin, niin ain se väri tarttuu jalkoihin... Olisin kiitollinen, jos vielä näin joulun jälkeen vielä jaksaisit vastailla lahjajuttuihin! :) Mä nimittäin olisin tälle vuodelle niitä tehnyt, mutta aika ei riittänyt enään niiden testaamiseen.

    VastaaPoista
  2. Tottakai minä vastailen! (:

    Minä tein aikapitkälti omalla ohjeella eli nuo purkit mitkä mulla on (Ikeasta) vetää noin 2dl karkeaa merisuolaa. Siihen määrään tiputin aivan pikkuriikkisen määrän elintarvikeväriä, sillä hyvin pienikin määrä värjää jo tosi voimakkaasti. Itse käytin tavallista teelusikkaa ja siihen keskelle sen tipan tiputin ja siitä sitten suolan joukkoon. Sitten vaan sekoittelin värin tasaiseksi. Lopuksi lisäsin joukkoon 10 tippaa eteeristä öljyä. Itse en ainakaan ole kokenut, että olisi käyttämäni määrä väriä olisi värjännyt. (:

    Toivottavasti tästä oli apua! Nämä on muuten kivoja ystävänpäivälahjojakin! (;

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: