sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 2. luukku

Kiitos eiliseen kysymykseeni vastanneilla, oli ihana lukea päiväkertomuksianne, olivat mukavan erilaisia ja monipuolisia. Jollekulle oli epäonnikin tainnut osua juuri eiliselle, mutta toivottavasti päivä ei mennyt totaalisen mönkään. (:

Tänään luukusta aukeaa seuraavanlainen kysymys...

Oletko "juhlistanut" ensimmäistä adventtia jollain tavalla?

- Minä ja mieheni emme ole oikeastaan millään erityisellä tavalla juhlistaneet ensimmäistä adventtia. Aamulla viimeistelin adventtikynttiläasetelman ja päivällä kävimme isovanhempieni luona syömässä hirvenlihapullia.Loppuilta kuluukin joulukortteja asjarrellen ja pikkuhiljaa siivoillen. Olisi ihanaa saada koti jo täyteen joulukuntoon. 

6 kommenttia:

 1. Meillä ei olla juhlistettu tätä päivää mitenkään. Piti mennä neidin kantelekonserttiin, mutta neiti niin kipee, että jätettiin se välistä. Mutta ollaan saatu ladata akkuja ja huilata tämä päivä! :) On ollut kyllä ihanaa, kun on saanut vaan olla. Pakolliset siivoushommat ainoastaan tehty. Illasta ajattelin paketoida muutaman paketin, kun lasten hereillä olon aikana niitä ei oikein viiti kauheesti paketoida. Adventtikynttelikön laitoin kans aamusta valmiiksi, niin sai ensimmäisen kynttilän siihen sytyttää. Yhtä joululahjatuubihuivia sain tehtyä puoleen väliin, sitten loppui lanka, niin se odottelee tuossa huomista tai loppuviikkoa, niin käyn hakemassa yhden lankakerän lisää. Ihanan rentouttava päivä siis ollut tänään!! <3

  VastaaPoista
 2. Meillä juhlistettiin adventtia lähtemällä kirkkoon. Päiväkerholaiset lauloivat, heidän joukossaan kaksi omaakin tyttöä. Ja kyllä se Hoosianna-hymni on yhtä mahtava joka vuosi. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkovieraille oli tarjolla riisipuuroa ja sitä kävimme myös syömässä. Ilta menee kotosalla television ääressä.

  VastaaPoista
 3. En juhlista adventtia koska en ole mitenkään uskonnollinen, joten en niihin kiinnitä huomiota.. tänään askartelin joulujuttuja; tein lumihiutalekranssin (jonka esittelen myöhemmin omassa joulukalenterissani :-) ) ja leikkasin osat valmiiksi kangaskasseja varten.

  VastaaPoista
 4. Eipä juhlistettu mitenkään. Mies jatkoi takkaa varten polttopuiden tekoa ja itse joulukorttien kirjoittelua sekä askartelua. :)

  VastaaPoista
 5. Ei juhlita adventtia koskaan mitenkään erityisesti. Ollaan otettu rennosti, tehty hyvää ruokaa ja herkuteltu kermavaahtokaakaolla jouluisten candy canesien kera! Illalla käperrytään sohvalle elokuvan pariin.

  VastaaPoista
 6. Tää tulee vähän myöhässä.. mutta siis, adventtikynttilän loisteessa siemailtiin glögiä ja syötiin piparkakkuja sekä suklaakonvehteja.. Ilalla kävin vielä Adventtivesperissä kirkossa. Ihana, tunnelmallinen 1. adventti <3 Pitäisi itsekin aloittaa tuo joulukorttitehdas.

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: