lauantai 15. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 15. luukku

Voisitko viettää joulun  ulkomailla?

- Minä en voisi viettää joulua ulkomailla - joulun minulle tuo nimenomaa armas kotimaamme Suomi. Haluan olla kotona, tutussa säässä, tutussa ympäristössä tuttujen ihmisten kanssa. En halua, että joulua vietetään vesileikkejä pelaten. Toki on samanlaisia maita ilmastoltaan kuin Suomi, mutta ei se joulu silti samalta tuntuisi jos sen viettäisi oman maan rajojen ulkopuolella. 

2 kommenttia:

  1. Voisin, mutta en tässä elämäntilanteessa haluaisi. Rakastan matkustelua, ja ihan mielenkiinnolla haluaisin viettää yhden joulun vaikkapa Havaijilla. Nyt kuitenkin rakastan niin paljon lumista Suomea joulunaikaan ja haluan viettää joulun perheeni kanssa, etten tahdo lähteä ulkomaille joulunviettoon.

    VastaaPoista
  2. Olen viettänyt 3 joulua ulkomailla, yhden Belgiassa, yhden Costa Ricassa ja yhden Venezuelassa. Joulu on erilainen, mutta kyllä se joulu muuallakin tuntuu joululta. Kaikki nämä joulut olen tosin ollut ystävien ja heidän perheidensä kanssa, eli hotellijoulua en ole koskaan viettänyt. Luulen, että juuri tuo perheen kanssa, vaikka ei olekaan ollut omani, joulut ovat tuntuneet jouluilta.

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: