perjantai 14. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 14. luukku

Miten teillä miesväki (jos on) suhtautuu joulun viettoon?

- Meillä mies on ihan mukana joulussa - ainakin henkisesti. Ei hän oikeastaan valmisteluihin osallistu, mutta ripustelee kyllä valoja sun muita, jotka tulevat korkealle. Kyllä hän ihan tykkää kun hääräilen kotiin joulua, vaikkei osaakaan olla siitä samalla tavalla innoissaan kuin minä. Häntä ei haittaa, että kämppä on täynnä tonttuja ja muuta härpäkettä. Olen tainnut löytää siis aika ihanan miehen kun on niinkin avoin joulua kohtaan. (: Hän käy jopa shoppailemassa joululahjoja ihan itsekseen ja jopa hieman stressaa niistä. :D 

Oma isäni on aika ollut jouluihminen, hän tekee laatikoita sun muita itselleen. Lapsuudesta muistan, että isä oli paljon mukana jouluvalmisteluissa - koristeluissa ja ruokapuolessa. Myös pappa on ollut aina mukana joulun valmisteluissa - nykyään hän alkaa olla niin vanha, että suomme hänen jo istua ja vain nauttia kaikesta. Meillä miesväki on siis hyvinkin jouluhenkistä. 

3 kommenttia:

 1. Meillä mies on lähestulkoon yhtä innoissaan joulusta kuin minä :) Myös isäni on aina pitänyt kovasti joulusta ja auttanut äitiä ruokien laitossa sekä koristeluissa. Ja kinkun paisto on tietysti isän homma :)

  VastaaPoista
 2. Meillä mies on ihan hyvin mukana joulupuuhissa, esim. piparitalo tehtiin yhdessä ja viimevuonna hänen kontolleen jäi juustokakkujälkkärin kuorruttaminen. Kynttilätkin sammuttelee kiltisti, kun minä niitä sytyttelen ;) Mutta välillä tulee kommenttia, että onko niitten joululaulujen pakko soida, kun ovat kuulemma kaikki niin samanlaisia. Ei muuten ole! ;)
  Iskä on kans ollut aina hyvin mukana - ollut mm. pukkina monena vuonna. Äiti sano, että tuntuu että asusivat tivolissa ku iskä on viritelly koko pihan täyteen jouluvaloja :D

  VastaaPoista
 3. Mieheni ei kamalasti innostu jouluruokapuolesta, ainakaan sen valmistelusta. Mutta kyllä hän arvostaa, kun joku laittaa. Mutta jouluvalot, kuusi yms ovat perheen yhteisiä juttuja jossa mies on ihan täysillä mukana. Myös joululahjat hankitaan yhdessä. Ei ole kauheasti sellaista hommaa, mitä mieheni tekisi ihan itsekseen jouluksi. Paitsi ehkä jäälyhdyt :)

  Oma isäni valmistelee jouluruokia ihan kunnolla sekä kuusen valinta on hänelle aina iso juttu. Pitää olla juuri oikeanlainen, kuusi voi maksaa vaikka kuinka paljon, mutta saa kyllä paljon katseita ja siihen panostetaan :)

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: