keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 10. luukku

10. luukku jäi eilen päivittämättä kun olin koko päivän maailmalla. Mutta nyt se aukeaa ja luukusta paljastuu ohje sellaisiin joulukortteihin, joita tein viimevuonna. Eli jos joltain vielä kortteja on tekemättä, niin tässä ehdottoman kiva ja kaunis  vinkki. Ja koska eilen etelän talvi taas vaihteeksi muuttui ensin rännäksi ja sitten suoranaiseksi vesisateeksi, ei joulufiilis ollut kovinkaan korkealla. Siksi jotain vähän synkempää "joulumusiikkia".

 

2 kommenttia:

 1. Mullakin on jäänyt pari kertaa kalenterin luukku välistä, kun oon maannut kipeänä tai ei oo muuten vaan ehtinyt. Oon sitten vaan ajoittanut sen niin, että postaus on tullut 23:59 sillon samana päivänä :D. Ja tällä viikolla piti ajoittaa pari postausta, kun olin eilenkin Tuurissa ja ei oo ainakaan sitten kiire, että jäisi luukku välistä. Innostuin sitten muutamista aiheista niin paljon, että tein yhden samalla kertaa sen eilisen luukun kanssa ja yhden tänään. Tosin siinä kävi niin, että se minkä ajoitin eilen, menikin vasta huomiselle ja joulukortti -postaus tuli tälle päivälle, kun on kuitenkin enää pari päivää aikaa joulukortteja lähetellä. Joskus mietin, että voisi enemmänkin ajoittaa noita joulukalenteri -postauksia, mutta nekin on sitten jäänyt ja tulee samana päivänä kirjoitettua. Muutamista ns. tavallisista postauksista onkin tullut sitten joulukalenteripostaus, kun on huomannut että täähän sopii sinne tosi hyvin.

  Mä mietin jo joskus varmaan syys-lokakuussa mitä kirjoittelee joulukalenterin luukkuihin ja silti tää joulukuu tuli muka yllättäen :D. Joskus bussissa kirjoittelin koko listan muka valmiiksi ja silti oon ko. listasta kirjoitellut siihen joulukalenteriin ehkä muutaman postauksen, kun tuleekin yhtäkkiä muita aiheita mieleen. Toki noista voi tehdä sitten ihan omat postaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota ajastusta vois kyllä kokeilla. Kiitos vinkistä :)

   Poista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: